The Nomads support Dalaplan på Norrehus
Publicerat den 13 mars, 2016

”28 år senare” skulle kunna vara titeln på en zombiefilm men det är ledordet för The Nomads återkomst till Norrehus i Klippan.

The Nomads som är slammer-, skrammel-, garage-, rockarna från Solna och som efter 28 år åter står på Norrehus scen med 18 fullängdare och ett otal singlar och EP:s i ryggen. Ni kan lita på mig när jag säger att det inte är några zombies som står på scenen utan ett i högsta grad levande och vitalt rockband med en jäkla rutin.

Kvällen är det andra arrangemanget där Norrehus tar hjälp av en gästvärd för att bestämma kvällens innehåll med meny (krämade räkor på kavring, Texas chili och frozen cheese cake) och artister. Kvällens värd är Klippanprofilen Krude, eller som han egentligen heter Per-Olof Jacobsson som både drivit skivaffären Skivfabriken och själv arrangerat spelningar på Norrehus under 80-talet b la den berömda Nomadsspelningen.

Efter att energiska malmöbandet Dalaplan värmt upp publiken kliver kvällens huvudakt upp på scenen och tar med oss på en åktur som varar i ett tjugotal låtar. Dom spelar låtar från hela sin 35-åriga karriär. Giget inleds med ”Can´t Keep A Bad Man Down” snabbt följd av ”Miles Away” och sen rullar det bara på inför den entusiastiska publiken i den näst intill fullsatta lokalen.

Svettigt, ösigt, högt och trångt och hur kul som helst, precis som rock skall vara .

En kanonkväll!!

Betyg:***** (5/5)

Band: The Nomads

Support: Dalaplan

Datum: 12 mars 2016

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

 

Bilder på Dalaplan:

Läs alla inlägg om Dalaplan | Klippan | Norrehus | The Nomads

Våra senaste spelningar: