Kamelritt och Vet Hut på Norrehus
Publicerat den 15 november, 2015
Först ut denna kväll som går i punkens tecken är Vet Hut från Malmö som spelar ett halvtimmes långt set inlett med låten Var Skåpet skall stå. Hög energi, bra låtar med en hel del influenser från Motorhead, Iron Maiden och annan tidig engelsk metal och en karismatisk sångerska får fart på publiken och värmer upp ordentligt inför hemmahoppet Kamelritt.

När Kamelritt drar igång märks det att dom har kul. Slamrigt, högt och ösigt från start till mål med några lugnare låtar som andningspauser. Dom spelar en timme och vi får höra några nya låtar som aldrig varit utanför replokalen. Energin är så pass hög att trummisen tappar glasögonen och basisten smäller en sträng. Precis som det skall vara!

Band: Kamelritt

Support: Vet Hut

Datum: 14 November 2015

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Arrangör: Norrehus


Bilder på Vet Hut:

Läs alla inlägg om Kamelritt | Norrehus | Vet Hut

Våra senaste spelningar: