Sabina Ddumba på Popaganda
Publicerat den 28 augusti, 2015

Klockan är 15:30 när Sabina Ddumba och hennes band intar lilla scenen för att bjuda på en dryga halvtimme lång konsert, tyvärr är det inte så stor publik som hittat till Popaganda än. Det är drygt 6 månader sen jag såg Sabina Ddumba för första gången och då var det egentligen bara låten ”scarred for life” som jag hört tidigare. Jag avslutade då med att skriva att jag hoppas på att se henne igen. Själv har jag sett henne live en gång tidigare i sommar, men hennes namn dyker upp oftare nu,  inte minst hennes låt ”Effortless”, som hon även framfört på Allsång på skansen och Sommarkrysset. Senast igår gjorde hon en ”pop-up spelning” på Götgatan i Stockholm, som jag avundas alla som råkade vara på plats och fick uppleva .

Vad jag läst och hört så är debutalbum och USA-lansering på gång, så jag gissar att vi kommer höra och se mer av Sabina Ddumba ännu mer framöver.

Band: Sabina Ddumba

Datum: 28 Augusti 2015

Scen: Lilla Scenen

Festival: Popaganda

Läs alla inlägg om Popaganda | Popaganda 2015 | Sabina Ddumba

Våra senaste spelningar: