Sabina Ddumba på Where’s the music?
Publicerat den 14 februari, 2015
När Sabina Ddumba tillsammans med sina sju musiker intar scenen så är det ganska glest i lokalen. Men det fyller på fort och ganska snart så är det riktigt trångt framför scenen. Sabina Ddumba har en fantastisk röst och hela ljudbilden skapar en härlig atmosfär som man fort rycks med i och man riktigt ser hur publiken dansar med till musiken. Hennes låt ”Scarred for life” har jag lyssnat på en hel del och konserten gick i övrigt i ett betydligt högre tempo än jag väntat mig. En riktigt bra och rolig konsert så nu ska jag lyssna mer på hennes övriga låtar och håller tummarna för att får se Sabina Ddumba snart igen.

Artist: Sabina Ddumba

Datum: 13 februari 2015

Plats: Dynamo

Ort: Norrköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: