Hoffmaestro på Gröna Lund
Publicerat den 23 maj, 2015
Äntligen kan vi säga att sommaren är här på riktigt! Det är forfarande kyligt i luften men att se Hoffmaestro på utomhusscen hör verkligen sommaren till.

Närmare 15 000 har samlats för att se bandet storma Gröna Lund. Senast de spelade i Stockholm fick de avbryta för att vädrets makter satte stopp, den här gången hinner de bara tre låtar in i konserten innan de får bryta för ljudproblem, något som de får göra två gånger. Det sätter lite sorti på konserten men vi får kompensation. De väljer nämligen att köra även ”Higwayman” som extra nummer eftersom det var problem första gången. Så vi får höra den två gånger!

Självklart var det riktigt bra energi genom hela settet (ja, utom uppehållen då) och vi fick både leka ”hela havet stormar” och springa i två gigantiska tornados. Efter ca 1:45 avslutade de med ”Seize The Day” och ett stort konfettiregn!

Just nu är Hoffmaestro ute på en sommarturné och tar sig Sverige runt, rekommenderas varmt så hoppas vi ljudet håller bättre nästa gång.

Betyg: ***** (3/5)

Artist: Hoffmaestro

Datum: 22 maj 2015

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Publik: Närmare 15 000

Arrangör: Gröna Lund

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Hoffmaestro

Våra senaste spelningar: