Hoffmaestro på Gröna Lund
Publicerat den 15 september, 2017

Hoffmaestro är på hemmaplan och intar Gröna Lund för tredje gången.


Det är turnéavslut för bandet ikväll och trots att väderprognosen lovat närmare 5 mm regn under konserten så är det ca 3-4000 personer på plats. Det blir dock inget regn, inte en droppe faktiskt, om man inte räknar alla de vattenflaskor som töms ut från scenen. Istället får vi verkligen en sista fantastisk och energifylld sommarkväll med extra kärlek på köpet.

Vi får den Fantastiska skaenergin uppblandat med soft reagge. Hoffmaestro är mästare på att få igång publiken. Det är lagom mycket folk så det är perfekt att köra hela havet stormar och få hela publiken att springa fram och tillbaka framför scenen.Vi får även höra Kaliffas sommarplåga ”Helt seriöst”.

Under extranumret bjuder sångaren och frontmannen Jens Malmlöf på en underbar överraskning. Han tar ut sin flickvän Li som även är mamma till deras två barn och friar på scenen, hon säger ja! Sedan avslutar dom med energiboosten ”Seize the day”.

Hoffmaestro: extra kärlek, extra allt.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Hoffmaestro

Datum: 15 september 2017

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Hoffmaestro | Kaliffa

Våra senaste spelningar: