Kate Boy på Debaser Strand
Publicerat den 18 januari, 2015
Min första konsert för 2015 är Kate Boy på Debaser Strand. Jag har sett dem några gånger tidigare och jag bara älskar deras fantastiska elektroniska och dansanta musik. Inte minst debutlåten ”Northern lights”, en låt som har ett par år på nacken, men fortfarande är så jäkla magiskt bra. 

Jag hinner få en liten oroskänsla när jag står på tunnelbanan: Januari och cirka en vecka innan de flesta får lön, hur mycket publik kommer det vara? Till min stora glädje så är oron helt i onödan, det en väldigt stor publik som tagit sig dit. Lokalen är rökfylld när trion som utgör Kate boy kliver in på scenen. Snabb blir det riktigt trångt framför scenen med en publik som riktigt älskar att dansa och sjunga med till låtar som ”Northern lights”, ”The way we are”, ”Self control” och många många fler låtar som pumpar ut ur högtalarna.

En riktigt härlig start på musikåret 2015 som gav en enorm mersmak. Jag hoppas att få se och höra mer av Kate Boy snart igen.

Band: Kate boy

Datum: 17 Januari 2015

Plats: Debaser Strand

Ort: Stockholm

Arrangör: Debaser

Läs alla inlägg om Debaser Strand | Kate boy

Våra senaste spelningar: