Bombus från Göteborg såg vi senaste för några dagar sen på This is Hultsfred. Idag är vi på plats på Sweden Rock Festival och Bombus står för ett av dagens allra första konserter. Det är en fantastisk syn att se hur det väller in folk på området även att tiden kanske inte är den mest publikvänliga och framför Sweden Stage blir det snabbt packat med festivalbesökare. När de efter sitt förinspelade intro kliver in på scenen så kör de igång direkt med en kraft och energi som inte går att beskriva på annat vis än en ren käftsmäll. Jäklar vilket tryck det blir och publiken framför scen är med från början till slut under den cirka timma långa konserten. Bombus hade jag knappt hört talas om för drygt en vecka sen, men nu har jag sett dem två gånger på kort tid och de har verkligen tagit sig in i min musikvärld och den här spelningen gör mig bara ännu mer hungrig på att höra och se mer av dem, så sjukt jäkla bra!

Band: Bombus

Datum: 5:e Juni 2014

Scen: Sweden Stage

Arrangör: Sweden Rock Festival