Thomas Di Leva på Gröna Lund
Publicerat den 26 maj, 2014
I kväll spelade Thomas Di Leva på Gröna Lunds Lilla scen. Det var en välbehövlig dos av predikan om kärlek denna dag i Europa.

Vi får höra att han skrev låten ”vem ska jag tro på” när Palme hade mördats. Andra låtar vi får höra är ”Everyone is Jesus”, ”Vi får vingar när vi älskar”, ”vad är frihet” och Lasse Berghagens ”Sträck ut din hand”. Vi fick självklart även en hel del bra citat som ”När jag stämmer min gitarr så stämmer jag hela universum”.

Det är en härligt fnittrig Thomas vi har på scenen i kväll. Hans fnitter sprider sig i hela lokalen han vänder allt till det positiva. Den enda besvikelsen var att han hade glömt sin berömda vattenkanna!

Som extranummer fick vi ett litet provsmak på låten ”Svarta pärlan i London”, (som för övrigt tydligen skrevs i Köpenhamn) och det vi alla har väntat på, citatet, följt av Låten: Det finns inget som heter vi och dom. Det finns bara vi och vi har bara varandra.

Betyg: *****

Band: Thomas Di Leva

Datum: 26 maj 2014

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Arrangör: Gröna Lund 

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Thomas Di Leva

Våra senaste spelningar: