Thomas Stenström slog igenom stort med låten ”Slå mig hårt i ansiktet” för ett par år sedan. Nu har han byggt upp en lojal skara fans och avslutar turnén på Gröna Lund.

Det är en fantastisk dag, en av de absolut första sommardagarna för i år. Det är inte fullsatt men lätt några tusen personer på plats. Stenström gör inte som alla andra utan inleder lugnt med akustiskt gitarr i den sorgsna låten ”Kostym”. Publiken är med och kan låtarna, några som tåls att nämnas är ”Luffareblod”, ”Elvis, Einstein och jag” och ”Sthlm Blvd”.

På låten ”Det här är inte mitt land” får han sällskap på scenen av Silvana Imam. Några av de sista låtarna ut för ikväll är hitten ”Slå mig hårt i ansiktet”, senaste singeln ”Palma de Mallorca” och som extranummer får vi ”Så så så säg” och ”Allt jag har”.

Stenström har släppt tre plattor hittills varav den senaste ”Rör inte min kompis” kom i år. Det är en härlig konsert som blandar tempo, det är underhållande, varierande och blir aldrig tråkigt.

Artist: Thomas Stenström

Datum: 19 maj 2017

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm