Stone Sour på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2013

Amerikanska Stone Sour står på Blue Stage med Corey Taylor i spetsen. Den samma som fick Bandit Rock Awards Legend Award i vintras. Ja, för visst är han en legend. Han är nere och hälsar på publiken för första gången redan i låt två. Vi får höra mycket svordomar, ilska men även mycket kärlek.

Stone Sour är ett av de där ovanliga banden som inte bara kör alla tio topp låtarna som finns på Spotify, utan vi får höra en stor variation i låtarna. Vi får höra bland andra ”Get Inside” från första plattan, ”Made Of Scars” men även superhits som ”Say You’ll Haunt Me”, ”Bother” och ”Through Glass”.

De avslutar med att lova att komma tillbaka till Sverige som har gjort så mycket bra för dem och spela den mullrande ”30/30-150”. Jag vet inte när, men jag kommer göra mitt bästa för att vara där.

Betyg: *****

Band: Stone Sour

Datum: 28 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2013 | Norrköping | Stone Sour

Våra senaste spelningar: