När The Sounds kliver på scen med sångerskan Maja Ivarsson i spetsen så är himlen tung av regnmoln. Trots duggregn och mulet så är det många som tagit plats framför scen för att se bandet spela.

De öppnar med låten No One Sleeps When I’m Awake och jag tror inte att någon i publiken sover när dem ökar takten. Sedan följer låtar som Seven Days A Week, Painted By Numbers och den lugnare Wish You Were Here.

Efter att ha charmat publiken på skånska så drar bandet igång Living In America som snabbt blir till bejublad allsång. De främsta raderna dansar i den mån dem kan där dem står ihoptryckta mot staketet.

De avslutar sin spelning på Bråvalla lagom till att molnen skingrat sig och publiken blivit varma i kläderna. Hon har något visst den där Maja, en touch av rockstjärne-aura som inte många svenska artister har.

Betyg: *****

Band: The Sounds

Datum: 29 juni 2013

Plats: Bråvalla, Green Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio