Popadelica: The Motorhomes
Publicerat den 4 maj, 2013

Jag kommer mest ihåg Jönköpingsbandet The Motorhomes från 1999 och deras skiva ”songs for me (and my baby), med bland annat låten ”into the night”. I övrigt har jag inte haft någon som helst koll på det bandet. Så det blir en väldigt nostalgisk känsla när jag ser att de ska spela här på Popadelica i år. Sen får jag dessutom veta att det är första gången på 10 år som The Motorhomes spelar.

Det är i Teaterladan som är Popadelicas största scen som de kliver in. Det är så gott som fullsatt i lokalen och det är ett väldigt jubel från publiken.  Det är en väldigt fin inramning och musikerna riktigt dränks i ljus. Det är väldigt lugn och fin musik och det görs på ett härligt sätt och väldigt härligt att dras nästan 15 år tillbaka i tiden då jag vet att jag spelade The Motorhomes flitigt i hörlurarna.

Betyg: *****

Festival: Popadelica

Band: The Motorhomes

Datum: 4 maj 2013

Plats: Folkets park

Ort: Huskvarna

Läs alla inlägg om Popadelica 2013 | The motorhomes

Våra senaste spelningar: