Popadelica: Team me
Publicerat den 4 maj, 2013

Norska Team Me är ett härligt gäng som spelar skön pop som är väldigt lätt och tacksam att ta till sig. Jag blir glad bara av tanken på deras musik och det blir ju inte sämre av att de har massa ballonger i olika färger utspridda över scenen och i fotodiket (inte helt praktiskt för mig som fotograf, men som sagt det gör mig glad) Musikmässigt så börjar konserten med min absoluta favorit ”Patrick Wolf & Daniel Johns”, så det kunde inte börja mycket bättre än så här. Sen fortsätter de konserten i samma härliga stil. Väldigt lättlyssnat, mycket energi och glädje. Tyvärr så verkar inte publiken riktigt har hittat till den här spelningen, de som är där visar sin uppskattning och tycks gillar musiken skarpt. Jag önskar att det kunde ha kommit fler och sett konserten, för Team Me är verkligen värda att se och höra.

Betyg: *****

Festival: Popadelica

Band: Team me

Datum: 4 maj 2013

Plats: Folkets park

Ort: Huskvarna

Läs alla inlägg om Popadelica 2013 | Team me

Våra senaste spelningar: