Icona pop, är duon som skapar en otroligt bra, dansvänlig electronisk musik. Deras har gjort fantastiska låtar som ”manners”, ”top rated”, ”night like this” och många många fler har spelats otroligt flitigt och jag tror väldigt få personer har kunnat missat dem. Så det är roligt att se hur teaterladan fylls av en danssugen publik och Icona pop möts av ett enormt jubel och applåder när de kliver in på scenen.

När musiken drar igång så sparas det varken på ljud eller ljus, musiken och inte minst basen slår med all kraft mot mig och jäklar så bra det är. Det här är riktigt bra och skoj att se hur de tar ut svängarna i sin musik  och överraskar med nya ljudbilder och remixer .

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag sett dem tidigare och jag var lite orolig av att det här skulle bli en upprepning av tidigare konserter. Men Icona pop bevisade att jag inte behövde vara ett dugg orolig, istället fick jag en väldig mersmak och nu är jag ännu mer hungrig på att få höra deras musik om och om igen på festivaler och konserter under sommaren. Härligt med ett så fantastiskt avslut på för mig årets första festival.

Betyg: *****

Festival: Popadelica

Band: Icona pop

Datum: 4 maj 2013

Plats: Folkets park

Ort: Huskvarna