Bilder: Graveyard, Urban Cone & Takida, bara några av banden som är ute och spelar i mars. 

Mars månad drar igång med många roliga konserter. Redan ikväll är det utsålt på The Avett Brothers på Medis och min största spelning det här året (tror jag) går av stapeln imorgon: Biffy Clyro på Berns.

Annars ser jag fram emot en fantastisk månad. Några av de band som man kanske inte hört så mycket om men som jag verkligen kan rekommendera är Khoma som spelar på Debaser Slussen i veckan, lidelsefull närkontakt utlovas! Jag hoppas också få se Honningbarna för första gången, ett helt galet band från Norge.

Några av de band som är ute på turné i Sverige under mars är:

 • Hardcore Superstars
 • Graveyard
 • Stiftelsen
 • Amanda Jenssen
 • Takida
 • The Avett Brothers
 • Urban Cone
 • Khoma
 • Hurts
 • Crystal Castles
 • Honningbarna

Läs mer och hitta många fler spelningar på tillexempel: Debaser, Live Nation och Lugers hemsidor.