Maps and Atlases på Debaser Slussen
Publicerat den 21 februari, 2013
Chicago-baserad indie rockbandet Maps & Atlases rockade Debaser Slussen igår kväll inför en måttlig men lojal publik.

Bandet bildades 2004 och är känd för sina konstnärliga och komplexa rytmer och frontman Dave Davisons jordig röst. De spelade en mängd av låter från ”Perch Patchwork” och deras senaste album ”Beware and Be Grateful”, inklusive hits såsom ”Witch” och ”Fever”. Publiken dansade till rytmen vilken avbryts sporadiskt av koskällan och xylofonen.

Bandet var givmilt och gav sina trogna fans ett par riktigt bra ”jam-sessions”. Sista låten ”Bugs” var en sådan låt och trots att den förlängdes mycket, publiken klappade händerna nonstop under hela den låten. Schysst energi och inte alls illa för en onsdag kväll i Stockholm.

Betyg: *****

Huvudband: Maps & Atlases

Datum: 20 februari 2013

Plats: Debaser Slussen

Ort: Stockholm

Publik: Halvfullt

Läs alla inlägg om Debaser Slussen | Maps and Atlases

Våra senaste spelningar: