CRASHDIET KB MALMÖ
Publicerat den 16 februari, 2013

 

Kvällen inleds med supporter banden Toxic Rose och Sister.

Först ut var Toxic Rose som får igång publiken med sin låt Set Me Free, tyvärr såg det ut som all publik ej har kommit ännu, men dom som var där hängde på för fullt, detta band förtjänar mer uppmärksamhet och verkligen en större publik än vad som fanns för tillfället på KB. 

Dags för Sister att kliva på scenen och visa hur man röjer på en scen, kan säga man blev absolut inte besviken på dessa killar. Nu kan vi snacka allsång på dom 300 personerna som intagit KB denna kväll. Crashdiet kan inte få bättre uppvärming än vad dom fick denna lördagskväll.

Nu var det äntligen dags för Crashdiet efter lite sladd problem och annat smått o gott. Dom inleder med Change The World, publiken hänger på för full hals och lever sig verkligen in i deras musik som en sann Crashdiet anhängare.

Crashdiet leverera denna kväll på KB det tror jag ingen säger emot, Simon Cruz med bandmedlemmar fick känna på en varm skön KB kväll och vise versa.

Några av låtarna Crashdiet rev av var Circus, Miracle, Queen Obscene

Betyg: *****

Huvudband: Crashdiet

Support: Toxic Rose och Sister

Datum: 16 Feb 2013

Plats: KB

Ort: Malmö

Arrangör: Live Nation

Publik: 300

Bilder på Toxic Rose:

Bilder på Sister:

Läs alla inlägg om Crashdiet | KB | Malmö | Sister | toxic rose

Våra senaste spelningar: