Noonie Bao på Medis
Publicerat den 27 oktober, 2012
Noonie Bao entrar scenen och det är så självklart på något vis. Hon har stenkoll på musiken och sina musiker. Musiken drivs bland annat av ett fantastiskt trumspel med innovativa taktmönster. Musiken är varierande och ibland lugn och skön, ibland dansvänligt med bra drag.

Vi får höra låtar som ”Do You Still Care?”, ”In your heart” och under tillexempel ”About To Tell” och ”Bodywork Lover” kan jag verkligen inte stå still. ”End of The Road” kör hon stämningsfullt ensam på scenen vid pianot. Även extranumret, en lugn version av ”About To Tell”, kör hon ensam bakom pianot.

Förra veckan släpptes singeln ”Bodywork Lover” och nästa vecka släpps fullängdaren ”I am Noonie Bao” som hon jobbat med i flera år. (Den finns redan nu tillgänglig för Spotify premium medlemmar)

Genom hela konserten så möts hon av ett fullständigt jubel i den halvfulla lokalen efter varje låt. Hon är väldigt glad för det fantastiska mottagandet. Men det är välförtjänt för det här är bra; riktigt, riktigt bra. Inte bara musiken (jag rekommenderar verkligen skivan) utan även scennärvaron, inlevelsen och hela framträdandet. Flera gånger under konserten blir jag på riktigt tagen av hur ordentligt jävla skitbra det här är.

Jag skulle bli besviken och förvånad om vi inte får höra mycket, mycket mer av Noonie Bao i framtiden.

Betyg: *****

Huvudband: Noonie Bao

Support: Woodlands

Datum: 27 oktober 2012

Plats: Debaser Medis

Ort: Stockholm

Publik: Halvfullt

Läs alla inlägg om Debaser Medis | Noonie Bao | Woodlands

Våra senaste spelningar: