Storsjöyran: Noonie Bao
Publicerat den 29 juli, 2012

 

Noonie Bao är inte bara en soloartist utan är även en låtskrivare och producent. I kväll spelade hon på Intiman, en lokal fylld med stolar och bekväma fåtöljer vilket var en välkommen paus från det dåliga vädret utomhus och ett roligt och annorlunda sätt att uppleva Storsjöyran på. När Noonie Bao kommer ut på scenen är det en hel del folk i salongen och under konsertens gång är det bitvis fullsatt. När jag sitter där och kollar på hennes framträdande njuter jag av hennes fantastiska låtar så som senaste singeln ”Do you still care”, hennes underbara röst och karismatiska scennärvaro. Då kan jag inte annat än få känslan av att jag just då kollar på vår nästa stora popartist. Betyg: *****
Datum: 28 juli 2012
Plats: Intiman, Storsjöyran
Ort: Östersund
Läs alla inlägg om Intiman | Noonie Bao | Storsjöyran

Våra senaste spelningar: