Storsjöyran: Norlie och KKV
Publicerat den 28 juli, 2012
Kim och Sonny började göra musik tillsammans medan dom gick på gymnasiet men det var förra året som dom fick sitt stora genombrott med låten ”När jag går ner”.När de inviger fredagen på Stora dans så är det ganska många vid scenen och fler är på väg. Stämningen är full av förväntan bland den unga publiken som jublar vid varje rörelse på scenen.

Under konserten så spelar de en del lite lugnare låtar men det är verkligen de snabbare, dansvänliga låtarna som är deras styrka. ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt” som båda är singlar som släpptes i år märker man är populära bland publiken då de sjunger, skriker och dansar lite extra.

Betyg: *****
Datum: 27 juli 2012
Plats: Stora Dans, Storsjöyran
Ort: Östersund
Läs alla inlägg om Norlie & KKV | Stora Dans | Storsjöyran

Våra senaste spelningar: