Live at Heart: Hellsingland Underground
Publicerat den 8 september, 2012

Hellsingland Underground har gjort tre plattor och den senaste kommer den 19 september. På scenen spelar de en medryckande, mestadels glad rock n roll. De är rutinerade, har mycket utstrålning och det märks att de har hållit på ett tag. De känns på något sätt trygga i sin musik och sitt spelande, de vågar köra instrumentalt och leka lite med solon som verkar vara improviserade.

Det är ganska mycket folk framför utomhusscenen på Järntorget mitt i lördagsshoppingen och även den övriga publiken verkar gilla det. Jag gillar dem mycket och hade det inte varit för att jag nu sett dem en gång så hade jag sett dem igen ikväll, bara för att dom är så bra.

Hellsingland Underground gör tre spelningar spelningar på Live at Heart, så det finns fortfarande möjlighet att se dem på O’Learys kl 20:00 ikväll eller Teatercaféet vid midnatt. 

Betyg: *****
Band: Hellsingland Underground
Datum: 8 september 2012
Plats: Live At Heart
Ort: Örebro

 


Är du med i ett av banden eller av annan anledning vill  använda bilderna? LiveNews.se låter alltid banden använda bilderna lågupplöst med vattenstämpel helt gratis. Bilderna kan även köpas högupplösta.

Kontakta lotta(a)livenews.se vid frågor eller för fler bilder.


Våra senaste spelningar: