Marit Bergman på Kalmar Stadsfest
Publicerat den 13 augusti, 2023

Det är en solig lördageftermiddag och inför sittande publik som Marit Bergman tillsammans med två musiker kommer in på Larmtorgets scen i Kalmar.

Det är en lågmäld publik och hela konserten är av det stillsammare slaget, men väldigt fint.

Mellan låtarna och när gitarren behöver stämmas har Marit en otrolig förmåga att hålla kontakt med publiken, hon pratar om allt möjligt, från att undra om varför larmtorget heter just så?, att hon skrivit låtar sen hon var 11år, till att vilja bli förhörd på Sveriges landskapsblommor, det blir hon och svarar snabbt. 

Under den cirka 1 timme långa konserten får vi en fantastisk blandning och bra urval av Marits enorma låtskatt, låtar som tex “Dansa Mamma”, ”Ibland gråter jag bara för att tiden går”, “I Will Always Be Your Soldier”, “Idioterna” mfl.

Konserten avslutas med “Casey, Hold On” som Marit skrev för Stockholm Pride 2009.

 

Artist: Marit Bergman

Datum: 12 Augusti 2023

Evenemang: Kalmar Stadsfest

Scen: Larmtorget

Ort: Kalmar

Våra senaste spelningar: