Marit Bergman på Fasching
Publicerat den 29 januari, 2016
När jag kommer till Fasching är det kö utför lokalen och det är inte så konstigt, kvällens konsert med Marit Bergman är slutsåld sen en tid tillbaka. Jag har sett Marit några gånger tidigare och hon har en förmåga att göra oförglömliga konserter och att hålla kontakt med publiken på ett fantastisk bra och personligt vis, att hennes låtar sen täcker ett enormt känslospektrum är helt galet bra. Nu var det en tag sen Marit Bergman höll en konsert, så lite orolig var jag. Men ikväll var inget undantag, under den pågående konserten har jag lyckats att både skratta, gråta och dansa loss mer än en gång och det är en obeskrivlig upplevelsen, konserten är ju bara lite drygt en timme lång.

Redan tidigt i konserten så berättar Marit Bergman att vi kommer få höra många nyskrivna låtar som vi inte hört tidigare, det är låtar som kommer finnas med på hennes kommande album ”Molnfabriken”, och redan ikväll fick jag en riktigt wow-upplevelse, det är ju så galet jäkla bra. Som låt nummer två fick vi höra senaste singeln ”dra åt helvete”, men vi fick även höra en hel del äldre låtar som t ex ”This Is The Year” ”I Will Always Be Your Soldier”, ”Out On The Piers”.

Efter ikväll är jag ännu mer peppad på att få höra nya skivan och hoppas verkligen att jag kan se Marit Bergman live snart igen, ännu en gång får jag en konsertupplevelse som jag aldrig kommer glömma och samtidigt ger en enorm mersmak.

Band: Marit Bergman

Datum: 28 Januari 2016

Plats: Fasching

Ort: Stockholm

Arrangör: Livenation

Läs alla inlägg om Fasching | Marit Bergman

Våra senaste spelningar: