Jakob Hellman i Linköping
Publicerat den 5 december, 2019

Igår besökte Jakob Hellman Linköping 30 år efter hans enda släppta album.

 

Det var med blandad förhoppning jag till mig till konserthallen, vad skullle det bli av kvällen. En artist som inte släppt ny musik på så många år.

Man all tvivel blev utsuddat. Det blev en fantastisk kväll, mycket snack mellan låtarna med tankar som inte alltid var helt klara men gav många gånger härliga skratt bland publiken. Kvällen var en riktigt nostalgitripp av alla fantastiska gamla låtar som jag inte kunde uppleva live när det begav sig pga att jag inte hade åldern inne för att springa på konserter. Så tacksam är jag att jag fick möjlighetan så här 30 år senare.

Det var inte bara gamla hits som spelades utan han har en liten låtskatt av nya låtar som jag hoppas en dag får se dagens ljus. Hellman lyckades fylla ut nästan 2.5 timme inklusive paus vilket är en bedrift i sig.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Jakob Hellman

Datum: 4 December 2019

Plats: Konsert & Kongress Crusellhallen

Ort: Linköping

Läs alla inlägg om

Våra senaste spelningar: