Det är söndagseftermiddag och en stor publik har samlats framför Bay Stage när det är dags för Tove Styrkes konsert.

Det är länge sen jag såg eller hörde något musik från Tove Styrke och jag blir väldigt glad när jag ser att det är en stor och entusiastisk publik som samlats. Tove sparar inte på krutet, rör sig vant och självsäkert över scenen och kör igång direkt med låten ”Borderline” från albumet ”Kiddo”, publiken jublar och sjunger med. Sen bara öser hon hit efter hit, men små pauser för att prata till publiken. Det blandas vilt mellan hennes tre album, vi får låtar som ”Misstakes”, ”Sway”, vi får även höra hennes cover på Lordes ”Liability”, störst jubel och körsång skulle jag tro är till ”Say My Name”. Vi får även en avskalad version av senaste singeln ”Love Me Back” och konserten avslutas med ”Number One”.

Artist: Tove Styrke

Festival: Lollapalooza

Datum: 30:e juni 2019

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm