Tove Styrke på Popaganda
Publicerat den 28 augusti, 2015
Klockan blir 17:30 och det är dags för Tove Styrke att inta Popagandas lilla scen, det börjar bli tidig kväll och ett gyllene solljus ligger rakt in på scenen, antalet besökare har vuxit och det börjar bli trångt framför scenen. Först kommer Toves gitarrist och trummis in och musiken kommer igång, några sekunder senare kommer Tove Styrke inspringande, full av energi och med ett härligt leende på läpparna, hon sliter tag i mikrofon-stativet och ska precis börjar sjunga, men plötsligt stannar hon, ler glatt och springer fort bort till ljudteknikern, då inser vi alla att det finns inte någon mikrofon i stativet. Men i full fart försvinner Tove bakom scenen men bara ett par sekunder senare står hon återigen framför oss,  med en mikrofon i handen och sången hörs ut i högtalarna, hon utstrålar enorm självsäkerhet, energi och en glädje som smittar av sig.

Tove Styrke får med sig publiken från början till slut och hennes cirka 45 minuter långa konsert går alldeles för fort, vi får bland annat höra ”borderline”, ”number one”,  ”ego” och många fler. Ja jäklar så bra hon är, så det känns lite jobbigt att det var ett turnéavslut, men jag hoppas verkligen att det inte dröjer länge innan man kan se henne live igen.

Band: Tove Styrke

Datum: 28 Augusti 2015

Scen: Lilla Scenen

Festival: Popaganda

Läs alla inlägg om Popaganda | Popaganda 2015 | Tove Styrke

Våra senaste spelningar: