Sting på Gröna Lund
Publicerat den 17 juni, 2019

Sting spelar i Stockholm för 18:e gången, ikväll har turen kommit till Gröna Lund.

Första gången Sting spelade i Stockholm var, enligt honom själv, den 18 juni 1979, alltså ganska exakt 40 år sedan. Nu är han tillbaka med bravur. Gröna lund fick stänga grindarna med ca 17 000 personer i parken. Planen framför scenen var full redan vid sjutiden och köerna till allt ringlade sig långa.

Vi får en hitkavalkad utan like. Hans röst har hållit bra och denna sköna kväll ligger musiken riktigt bra i sommarluften. Få låtar är yngre än 25 år. Det gör inget, vi vill ju höra godingarna!

Vi får en bra avvägning med både Sting och The Police låtar. Han öppnar med ”Massage in a bottle” och fortsätter med en liten hitkavalkad, ”If I ever loose my faith in you” och ”English man in New York”. Med jämna mellanrum dyker en superhit som ”So Lonley”, ”Roxanne” eller ”Every Breath You Take”.

Artist: Sting

Datum: 17 juni 2019

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Sting

Våra senaste spelningar: