Bilder på Lamb of God

Igår kväll spelade Behemoth, Lamb of God och Batushka på Partille Arena.

Batushka

Skall man fokusera på rekvisitan eller bandet? Det finns döskallar, levande ljus, heliga bägare och diverse kyrkoprylar överallt på scen. Jättehäftig spelning med en otrolig tyngd!

Lamb Of God

Randy Blythe bevisar åter igen varför han är en utav de vassare sångarna i genren, felfritt framträdande och får med publiken låt efter låt vad han än gör! Men alla medlemmar vet precis vart skåpet skall stå, otroligt bra på alla håll och kanter!

Vad gäller låtval är de klockrena även där, en fantastiskt blandning av gammalt och nytt (med mest gammalt) de vet precis vad deras publik vill ha! Och de levererar det till dem med klass.

Dem slängde även in en hyllning till deras goda vänner i de svenska bandet In Flames och dedikerade låten 512 åt dem!

Bäst ikväll: Laid To Rest /Redneck

Behemoth

Brutal blackend death metal med vitsminkade män i svarta rockar och så mycket eldkastare att man får kolla ögonbrynen ibland. Detta är nog det hårdaste giget i Partille på länge. Med backup av både basist och gitarristen har dem sammanlagt 3 personer som growlar ut sin satanism till publiken.

Men de gör det med finnes, trots de grötiga trummorna, rivande gitarrerna och kaoset dem skapar, hörs allt väldigt bra, och låter helt suveränt.

Jag är positivt överraskad, och hade utan tvekan sett Behemoth live igen om jag fick chansen!

Bästa låten: Conquer All

Artister: Lamb of God, Behemoth, Batushka

Datum: 26 juni 2019

Plats: Partille Arena

Ort: Partille

Bilder på Behemoth

Bilder på Batushka