a-ha! gjorde sin sista livespelning redan 2010, och vad som gästar Partille Arena är jag osäker på.
Jag växte, precis som många andra av min generation, upp med a-ha! som något av fixstjärnor. De var lite nyskapande, inte bara på videosidan, Morten hade en bra röst, och jag ville ha hans hår. Men i kväll. Alltså, det blir bara fel. Kompbandet är riktigt bra, de låtar som arrangerats om har gjort så med gott resultat. Videoväggen snygg och Magne verkar vara där för att spela. Morten och Pål däremot känns inte alls som om de är i fas med spelningen, och dessutom så får vi mitt i spelningen en paus på 25 minuter som verkligen tar luften ur kvällen. Sammanfattningsvis kan man säga att studioversionen av låten Take On Me spänner över nästan tre oktaver. Det gör inte längre Morten. Jag vill dock passa på att tacka Partille Arena och dess lokala crew för eminent mottagande och hanterande av foto-flocken.

Artist: a-ha!

Datum: 2022-04-28

Plats: Partille Arena

Ort: Partille