Peter, Bruno & Matilda i Norrköping
Publicerat den 11 mars, 2018

Peter, Bruno & Matilda fyllde vackra Loui de Geer i Norrköping två gånger under lördagen.

Den underbara skönsången och det hjärtliga smågnabbet mellan framför allt Peter och Bruno förgyllde hela kvällen och gjorde det mer till en show än en unplugged konsert. På söndag avslutar de sin fem veckor långa turné på samma ställe.

De startade kvällen med Coldplays ”Fix you” vilket satte ribban högt från början. Låtvalen gick från 50-talslåtar till förra årets största plåga(enligt mig) i form av ”Despacito” via bland annat ”Africa”, ”Joline”, ”Utan dina andetag” och Brunos version av ”Bed of roses” som gav gåshud över hela kroppen. När de släpper unplugged delen och drar igång rocklåtar från 80-talet som får hela publiken att resa sig visar hur mycket variation kvällen hade att bjuda på.

Med en stor portion humor och fantastiska röster gör de detta till en magisk kväll. Allsången från de ca 1300 personerna i publiken hjälpte till att höja stämningen under hela kvällen. När publiken skulle önska låtar lyckades trion, trots vissa svårigheter att komma ihåg texterna, leverera låtarna med ett leende på läpparna på ett helt fantastiskt sätt.

Foto & Text: Jocke Tollén

Artist: Peter, Bruno & Matilda

Datum: 10:e Mars

Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress

Ort: Norrköping

Arrangör: PNM Music

Våra senaste spelningar: