Timo Räisänen Tolkar Julen, Norrköping
Publicerat den 14 december, 2019
Timo Räisänen gästade Arbis med sin julturné Timo Tolkar julen. Som vanligt när Räisänen står på scen är det mycket skratt o leenden. Hans tolkningar av jullåtar är uppfriskande lyssning efter man är uttjatad av samma låtar som plågar en hela julen. Det är andra året i rad han är på turné med sina tolkningar och det syns att han tycker det är kul så han lär återkomma igen. Igår fick vi även ett bevis på att scennärvaron kommer gå i arv när hans 9 åriga son kommer upp på scen och helt spontant kommer in och showar med sitt skådespel som svårt lidande artistbarn, skakandes med en godisbit i handen.  
[yasr_overall_rating size=”small”] Artist: Timo Räisänen Datum: 13 December 2019 Plats: Arbis Bar & Salonger Ort: Norrköping
Läs alla inlägg om Arbis | Norrköping

Våra senaste spelningar: