MaidaVale på Where’s The Music?
Publicerat den 11 februari, 2018

MaidaVale gav en energifylld spelning på Saliga Munken på lördagen.

Efter att ha träffats på Fårösund på Gotland har bandet tagit sig till huvudstaden. Riktigt kul med en hel tjejgrupp i den mansdominerande rockvärden. Senaste skivan släpptes 2016 sedan dess har dom gjort en hel del spelningar bland annat på Sweden Rock. I januari kom nya singeln Deadlock.

Vilken energifylld spelning. En av dom bästa jag har hunnit med på festivalen. Man bara rycktes med i låtarna trots att man inte är fullt inlyssnad. Måste också nämna gitarristen Sofia Ström, herre jäklar vilket drag…

Bandet ska ut på turné så håll utkik efter platser och datum.

Text och bild: Jocke Tollén

Artist:MaidaVale

Datum: 10:e februari 2018

Festival: Where´s The Music?

Scen: Saliga Munken

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: