Melvins spelade på Pustervik på onsdagen.

Sludge metal Pionjärerna Melvins är tillbaka på svensk mark, med runt 20 plattor i bagaget går det ingen tvekan på deras storhet. På 80-talet var de en utav grundpelarna i utvecklingen utav sludge metal men även grungen. 30 år senare är de fortfarande fullt igång med musiken och en ny platta som släpptes i juli “A Walk With Love and Death”.

Det är fullt på konsertgolvet när Melvins kör igång, men inte mycket dans blir av då folket är helt inne i den otroliga rytmen men samtidigt deras tunga sound. Det fascinerande är deras enastående dynamik på scenen, det går från snabbt till lugnt till hela tiden och man dras iväg av musiken, Pusterviks grymma ljud gör bara upplevelsen ännu bättre!

En riktigt bra konsert med världens coolaste frontman “King Buzzo” (Buzz Osborne) på sång/gitarr som bara kör sin grej på scen med sitt häftiga hår.

Bäst ikväll är låten “The Bit” där publiken gungar med och bara njuter som aldrig förr, när man tror man fått höra det bästa avslutas låten  med ett gitarrsolo som ger hela publiken rysningar.

Artist: Melvins

Datum: 18 oktober 2017

Plats: Pustervik

Ort: Göteborg