Televote på Location East
Publicerat den 4 juni, 2017

Televote på Location East.

Televote är första band upp på scen inomhus, och det är en märkbar förändring i stämning. Den mysiga lilla scenen under regngrå himmel är nu utbytt mot färgglada spotlights som lyser upp bandet på scen och lyckas även sporadiskt lysa upp det svartvitrutiga golvet i lokalen. Med musik som andas svensk pop och ett självklart scenspråk så tar de över lokalen. Välskrivna texter över melodiösa slingor lyfts av en klassisk popröst som är fantastisk i all sin enkelhet. Även om bandet i sig bara funnits i ett halvår så är det uppenbart att det är erfarna musiker som står på scen.

Artist: Televote

Datum: 3 juni 2017

Plats: Hallarna

Ort: Norrköping

Läs alla inlägg om Dynamo | Hallarna | Location East | Norrköping | Televote

Våra senaste spelningar: