Donika Nimani på Location East
Publicerat den 4 juni, 2017

Donika Nimani på Location East.

Donika Nimani får ikväll sällskap på scen av bandet och låtskrivartrion VCK. Hennes musik har en elektronisk grund som tillsammans med en svensk pop-röst får henne att ligga helt rätt i tiden. De träffsäkra texterna om kärlek står ut på ett sätt som placerar henne i klass med artister som Veronica Maggio.

Donikas självsäkra och rent ut sagt snygga scenspråk är inbjudande och kompletterar musiken på ett medvetet sätt. Publiken, som blev lite större inför hennes framträdande, står nära scen och bidrar med applåder, hejarop och svängande kroppar. Den fjärde och sista låten genererar allsång bland publiken, vilket känns självklart just då. Hon ser ut, låter och rör sig som en världsvan artist.

Artist: Donika Nimani

Datum: 3 juni 2017

Plats: Hallarna

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: