Skindred på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2017

Först ut av årets Bråvallafestival är walesiska bandet Skindred.

De har en fantastisk förmåga att göra genreöverskridande musik med en tung och hård grund som verkligen känns unik och som deras egna stil. När Skindred kliver in på scenen så är det fortfarande ganska lite publik och utanför området ringlar köerna sig långa. Men vokalisten Benji Webbe verkar vara på ett strålande humör och med ett fantastiskt sommarväder, entusiastisk publik så blir det en fantastisk och energifylld konsert och allt eftersom konserten pågår växer publikhavet. Det är två år sen jag såg Skindred senast, även den gången på Bråvalla, men jag hoppas att det inte ska dröja lika länge till nästa gång.

Artist: Skindred

Datum: 28:e Juni 2017

Plats: Panoramascenen, Bråvallafestivalen

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2017 | Skindred

Våra senaste spelningar: