Hoffmaestro på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2017

Hoffmaestro skapar fest på Sensationscenen.

Hoffmaestro är fenomenet med fler medlemmar på scen än vad som går att räkna. Vart man än tittar så är det någon som spelar, sjunger, dansar eller bara hoppar på stället. Med sin energiska ska-pop så tilltalar de en bred publik, något som syns även ikväll. De lyckas med mer än att bara vara kaotiska i sitt antal, för de har en så genomgående scennärvaro att det känns som om man dansar bredvid dem. Det står klart, lika väl ikväll som varje gång jag sett dem, att de är en kraft som kör över en från början till slut.

Artist: Hoffmaestro

Datum: 28:e Juni 2017

Scen: Sensation

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2017 | Hoffmaestro | Norrköping

Våra senaste spelningar: