Hoffmaestro på Where’s The Music?
Publicerat den 15 februari, 2015

Hoffmaestro är ett av banden jag har sett fram emot mest på den här festivalen. De levererar alltid en fantastisk show som gör att man går därifrån i ett slutkört lyckorus. Att bestämma genre på dem är lätt omöjligt men Wikipedia kallar dem ”Skank-a-tronisk Punkadelica, Ska”, oavsett vilket så skiner influenser från de flesta musikstilar igenom med den alltid närvarande energin.

Flygeln är knökfull och energin flödar. De levererar naturligtvis en fantastisk show och får bland annat publiken springa fram och tillbaka i den fulla lokalen, var utrymmet att springa på kom ifrån vet jag inte, det ingår i Hoffmaestros magiska låda med tricks.

Artist: Hoffmaestro

Datum: 14 februari 2015

Plats: Flygeln

Ort: Norrköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: