bob hund öppnar dag två på Bråvalla.

När bob hund kliver på scen runt lunchtid så har det redan hunnit komma in en del människor på området. Solen skiner och de flesta har inte hunnit känna av festivaltröttheten än. Sångaren Thomas Öberg har en säregen stil, som är genomgående i både kläder och scenspråk. Det är dansant och upplyftande, tills det efter bara några låtar tystnar helt på scen. Ett i ögonblicket förbryllat band rycker på axlarna mot publiken och kliver avvaktande av scenen. Publiken fortsätter dock där bandet avbröts och skapar en ljudlig allsång för att fylla tystnaden. Efter en stund är bandet tillbaka på scen och konstaterar ”Vi är så elektriska att vi fick strömmen att gå på hela festivalen”. Med de orden så tar de samma låt igen, och fortsätter som om ingenting hänt.

Artist: bob hund

Datum: 29:e Juni 2017

Scen: Luna

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio