Bob Hund på Popaganda
Publicerat den 29 augusti, 2015

Sist ut för kvällen är Bob Hund. Gitarristen John Essing gjorde nyligen en ”Dave Grohl” och bröt handleden när han trillade olyckligt ner från scenen. Men han har hittat en lösning där han sitter med gitarren liggande i knät istället, så trots att han inte skulle vara med så dök han upp ikväll! Härligt att se att han repat sig så pass.

Sedan bob hund sålde sina instrument för ett par år sedan så lånar dom nya instrument i varje stad dom kommer till, ikväll spelade de alltså på lånade instrument från Stockholm. Man har även Sveriges enda virkade backdrop. I övrigt så är det full fart på sångaren Thomas Öberg och han driver friskt med konsumenter i allmänhet och Stockholmare i synnerhet.

Band: Bob Hund

Datum: 28 Augusti 2015

Scen: Stora Scenen

Festival: Popaganda

Läs alla inlägg om bob hund | Popaganda | Popaganda 2015

Våra senaste spelningar: