Amina Myrén på Location East
Publicerat den 4 juni, 2017

Amina Myrén på Location East.

Amina Myrén är den första akten som drar en skaplig publik framför scen, men har fördel av att regnet upphört för stunden. Hon har en trevlig närvaro på scen, och rör sig som om hon är redo att ta över en scen som är så mycket större än den hon står på nu. Musiken beskrivs som ”drömmiga beats och svävande toner”, vilket känns som en otroligt träffande beskrivning. De svenska texterna har ett fint och träffande språk. Mellan de egenskrivna låtarna får hon även in en cover på Veronica Maggios låt ”Den första är alltid gratis”, som blivit anpassad till det tidigare beskrivna soundet på ett sätt att den känns som Aminas.

Artist: Amina Myrén

Datum: 3 juni 2017

Plats: Hallarna

Ort: Norrköping

Läs alla inlägg om Amina Myrén | Hallarna | Location East | Norrköping

Våra senaste spelningar: