off bloom på Where’s The Music?
Publicerat den 4 februari, 2017

Danska off bloom är en trio som spelar syntpop med attityd.

Sångerskan har en fantastisk röst och mycket attityd, musiken är tung men med bra melodier. Detta är egentligen helt utanför det jag vanligen lyssnar på men hon har mig fast redan i första låten. Riktigt bra och jag både hör och ser det här gärna igen. Hon har riktigt bra publikkontakt speciellt när hon ger sig ner i publiken och dansar med dem.

Spontana kommentarer jag hör på vägen ut inkluderar ”ballt”, ”vilka beats” och ”Det där var jag inte alls beredd på” och jag kan inte annat än hålla med. Ny singel är på väg under februari.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: off bloom

Festival: Where’s The Music?

Datum: 2 februari 2017

Plats: Tegelvalvet

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: