Johnossi på Gröna Lund
Publicerat den 22 augusti, 2016

Johnossi stod äntligen på Grönans scen igen, denna ljumma augustikväll.

Det har varit lite tyst runt Johnossi den senaste tiden, de gör bara ett fåtal gig i år och detta på Grönan och hemmaplan är ett av dem. Den senaste tiden har de spenderat i studion och de lovar ny platta riktigt snart. Det är mycket folk på plats och mellan tummen och pekfingret skulle jag säga 8-10 000. På scenen har de fått tillökning av keyboardisten Mattias Franzén.

Vi får bland annat höra ”Party With My Pain”, ”Roscoe”, ”18 karat gold”, ”Into The Wild”, ”Gone Forever” och lugna ”Summerbreze”. Mest allsång får vi så klart på ”Man Must Dance” och ”What’s the Point”. Vi får även höra den nya låten ”Weak Spots” som är riktigt bra, det låter Johnossi men ändå nytt, i ett parti tycker jag mig höra lite inspiration från tidig Black Sabbath? Riktigt bra i alla fall och denna konsert måste vara bästa sättet att åtminstone få mig att bli sjukt pepp på nya plattan, jag har saknat Johnossi!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Johnossi

Datum: 22 augusti 2016

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Johnossi

Våra senaste spelningar: