Bilder på Frej Larsson, Hanna Järver, Mares, Kite, Sator, Makthaverskan och Hökartorget.

För fjärde året i rad går festivalen This is Hultsfred av stapeln, efterträdaren till den legendariska Hultsfredsfestivalen. Festivalen drivs nu av eldsjälar från orten och årets line-up öppnar som vanligt för att upptäcka nya, spännande akter och endel gamla godingar.

LiveNews är i år stolt mediapartner och kommer samarbete med festivalen och leverera bilder.

I år finns fem scener där Teaterladan är den största, nytt får i år är att det finns ett DJ-tält som går under namnet Atlas. Det bjuds på partystartaren Frej Larsson, de gamla godingarna i Sator, fantastiska akterna Kite, Hökartorget, Hanna Järver och många många fler.

Vädret ser ut att bli riktigt bra med 21 grader på lördagen, men svensk sommar gäller så klart, ta med extra tröja och regnponcho! 🙂

Artister som spelar inkluderar:

Frej Larsson, Sator, Death Team, Sudakistan, Adée, Hanna Järver, Kite, Makthaverskan, Hökartorget, Mares
The Baboon Show, Always Something, Agent Blå, Nadja Evelina, Selma & Gustaf, The Boatsmen, Samvetet, Nils T, Project Bongo [Nl], Utopia, Wyomim, Terra, Gula Gubben, Knifven, Rock Mot Cancer, Knash, Pilotsonen, Tompas Hard Blues Allstars, Denki, Melody Carlsson, Canary Islands, Kainoabel, Jenny Wall, St Andreas, Achilles, Elin Namnieks, Red Mecca, Black Diamonds, Issueissue

Köp biljetter här! 

Festival: This is Hultsfred

Datum: 19-20 augusti 2016

Ort: Hultsfred