Badrock på Borgholm Slott
Publicerat den 22 juli, 2016

Vi får en fantastiskt solig,varm och härlig kväll på den slutsålda premiären av Badrock i Borgholm Slott.

Det är 30 år sen som Björn Skifs drog igång Badrock för första gången 1986, därefter pågick det ett antal somrar, fram till 1992. Men 2016 är det äntligen dags igen. Föutom Björn Skifs så ser och hör vi artisterna: Sanne Salomonsen, Mats Ronander, Tommy Nilsson, Nina Söderquist, Lisa Nilsson och Anders Berglund som Kapellmästare. Vi får drygt 2 timmar fantastsisk konsertuppleveles och en härlig blanding av artisternas originallåtar som t ex Björns Skifs – ”Michelangelo”, Sanne Salomonsens – ”Den jeg elsker”, ”Tommy Nilssons – ”Öppna din dörr” med flera som blandas upp med tolkningar av The Beatles – ”Hey Jude”, Allanah Myles – ”Black Velvet”, Swedish House Mafia – ”Don´t You Worry Child” och många fler. Vi fick även en härlig stund med gratulations- /allsång av artisterna på scen och hela publikhavet tillägnad Anders Berglund som fyllde år igår.

Biljetterna har sålt väldigt bra och förutom gårdagens slutsålda konsert finns det fortfarande möjlighet att uppleva en fantastisk Badrock-konsert på Borghom Slott, med några nyinsatta datum så är sju datum kvar för i år.

Artist:

Björn Skifs
Sanne Salomonsen
Mats Ronander
Tommy Nilsson
Nina Söderquist
Lisa Nilsson

Datum: 21/7 – 2016

Plats: Borgholm Slott

Ort: Borgholm

Arrangör: Krall och Westin Promotion

Våra senaste spelningar: