D-A-D

Nu på fredag den 1/7 drar The Tivoli och Kulturbolaget gemensamt fram tre ess ur rockärmen när man ordnar sommarens måste med D-A-D, Danko Jones och Hardcore Superstar på Sundspärlan i Helsingborg.

Det är rutinerade akter där danska D-A-D startade 1984, kanadensiska Danko Jones 1996 och slutligen svenska Hardcore Superstar grundades 1997 och jag är övertygad om att det blir mycket rock för pengarna, rock i den hårdare skolan men ändå med skillnader där D-A-D är det lite glammigare inslaget, Danko Jones det garagerockiga och Hardcore Superstar det sleaziga. Oavsett vad man kallar det har jag högt uppskruvade förväntningar för det här kan bara blir bra. Konserten hålls i den vackra och unika parken vid Sundspärlan i Helsingborg som bara den är värd ett besök.

LiveNews kommer naturligtvis som de rockälskare vi är bevaka konserten. Titta in på hemsidan på lördag för text och bild.

För mer info om konserten, tider, biljettinfo mm titta på The Tivolis hemsida

 

Hardcore Superstar

Danko Jones