Bring me the Horizon på Bråvalla
Publicerat den 30 juni, 2016

Bring me the Horizon, metalcorebandet från Sheffield i England, går på Bråvallas Panoramascen och äger redan från början.

Festivalen börjar fylla på ordentligt och det är uppenbart att Bring me the Horizon har många fans på plats och nu börjar det hända saker. Redan i första låten driver sångaren Oliver Sykes på moshen. Vi får höra nya låten ”Avalanch” och under ”Shadow Moses” uppstår spontana dansgolv som fortsätter hela konserten.

De plockar ner tempot lite med ”Follow you”. En annan låt som uppskattas av mig och resten av publikens är ”True Friends”. Mot slutet av konserten hoppar Sykes ner i diket framför scenen och hälsar på alla på första raden och alla som blir överlyfta efter att ha crowdsurfat.


Text: Liselott Lindberg

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Bring me the Horizon

Datum: 30 juni 2016

Plats: Panorama, Bråvalla

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: