Miriam Bryant på Gröna Lund
Publicerat den 19 maj, 2016

Miriam Bryant gjorde kometkarriär och blev Miriam med hela svenska folket i förra säsongen av Så Mycket Bättre. Miriam Bryant stod på lilla scenen här på Gröna Lund för bara två år sedan framför 600 personer. Idag är det över 13 000 på plats.

Bryant går starkt ut redan från början och vi får bland annat höra den inte ännu släppta ”Game”, som två tjejer längst fram hade stenkoll på eftersom dom var här när hon spelade den på lilla scenen för två år sedan. Låten kommer på en ny skiva som förhoppningsvis kommer till hösten. Hon berättar på scenen att hon haft mardrömmar om att det inte skulle komma något folk, så hon var glad att vi var så många, hon klassar konserten som sin ”första riktigt stora”.

Setlisten skriver nästan sig själv; blandat hennes äldre material med ”Så mycket bättre” material. Vi får mest allsång och kameror i luften på ”Dragon” och avslutande ”Ett sista glas”. Mellan låtarna får vi roliga anekdoter och personliga betraktelser.

Hon är bra på att hålla igång publiken och interagera med oss, det verkar som det mest naturliga i världen. Musiken är fantastisk och jag ser fram emot en ny skiva snart men pricken över i:et är hela tiden Miriam själv.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Miriam Bryant

Datum: 19 maj 2016

Publik: ca. 13 000

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Miriam Bryant

Våra senaste spelningar: