Traktor på Where’s the music?
Publicerat den 14 februari, 2016
Traktor är ett band med medlemmar från Stockholm och Eskilstuna. Jag har lyssnat på dem en del och tycker det låter så jäkla bra, ren och rå punkrock, musik som jag bara älskar och det är alldeles för sällan hittar jag nya band inom genren. Ikväll ska jag äntligen få se Traktor när de spelar på Saliga Munken i Norrköping under den pågående festivalen: Where’s the music?

Det är skön stämning i lokalen och en ganska stor publik, men det är väldigt lugnt och de flesta sitter vid sina bord. Men så kliver bandet in på scenen och jävlar vilket drag, de är så galet samspelta och på den lilla scenen levererar de sin musik med enorm energi och passion, det enda jag verkligen saknar är en lika energisk, röjande och svettig publik, det är verkligen det enda jag saknar och inte något bandet kunna påverka. Jag är helt lyrisk när jag går därifrån och med facit i hand så är det här bland mina absolut bästa konsertupplevelser från den här festivalen så jag hoppas och kommer kämpa för att kunna se och plåta Traktor snart igen och då hoppas jag att jag kommer vara lika lyrisk och förhoppnings genomsvett och full av blåmärken när jag går därifrån, efter ett härligt röj från en likasinnad publik.  

Artist: Traktor

Datum: 13:e februari

Plats: Saliga Munken

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: